7 städer på 30dgr

Oslo-Göteborg-Rom-Luxemburg-Paris-Genéve-Berlin


Under november ska jag besöka alla dessa städer (Oslo & Gbg saknas på bild), med några mellanlandningar i Malmö/Lund för att skriva magisteruppsats
och jobba. Tusan så skoj det ska bli att resa!!!! =)

Läget i övrigt:
Hälsan: Är frisk igen efter influensan och tränade idag för första gången på tre veckor. Alltid lika underbar känsla att kliva i löparskorna :)

Skolan: Strategitentan avklarad, 5 av 6 case och en individuell uppgift inlämnade. Sista caset lämnas in och redovisas på fredag, sen är det bara magisteruppsats kvar innan jag är färdigutbildad!! Kul & spännande men även lite skrämmande...

Övrigt: Förlåt vänner & familj, ingen behöver känna sig glömd eller lågprioriterad för de senaste veckorna har jag inte hunnit med någon. Jag har konstant dåligt samvete, men lovar er att jag tänker på er ofta och självklart ställer upp om det är något. Telefonen är alltid påslagen (förutom under tentaplugg) men fika och AW får dock ske först om några veckor...

Och visst ja, bal på lördag... Klänningen är insydd men valskunskaperna hade behövt förbättras. Det ska bli superskoj i alla fall!

Jag återkommer och berättar mer om mina äventyr :)

Joshua Radin imorgon!

På Debaser i Malmö. Jag läntar!!!!"Att lära utan att göra, är som att älska utan att röra"

Läste precis citatet i min kalender och visst är det sant... Just nu önskar jag dock att jag kunde lära mig allt till tentan nästa vecka utan att behöva plugga. Det är i och för sig väldigt intressant, men alldeles för mycket för att det ska vara rimligt. Jag bara längtar till jag fått min examen, till den dagen jag hinner ta långa fikor med mina vänner, spontant after worka, gå på bio mitt i veckan och inte behöva sova tre timmar innan en heldags söndagsplugg.

Men, "ett leende kostar mindre än elektriskt ljus och ändå lyser det upp mer i ett hem" (Theo Lindgren), så jag försöker le så mycket som möjligt. För, icke att förglömma, jag har det ju väldigt bra ändå!!! =)

PS. Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare, men dessvärre hinner jag inte fota så det känns inte lika skoj att blogga just nu. D.S.

RSS 2.0