Sista bröllopsfotona

Innan jag åker tänkte jag lägga ut även några av de bröllopsbilderna jag tog på Daniel & Maria. Detta är några av mina favoriter:

Tukriet nästa!

Om ett litet tag bär det av till varmare breddgrader! Kl 16.40 flyger jag och V till Turkiet och Antalya för att njuta av semester, inget jobb och inga måsten i en vecka. Kamerorna är självklart nedpackade tillsammans med alldeles för mycket kläder... Att packa är uppenbarligen inte min grej =)

Ååååå så underbart det ska bli!!!!

Bröllop: Festen

Om en timme går jag på semester. Och det ser lovande ut för resa, wiiii =)
Här kommer lite mer foton från bröllopsfesten som tog plats i Strandvillan i Åhus:


Den fina dukningen


Gästerna minglar i solskenet och iakttar brudparet öppna alla presenter.


En väldigt duktig toast master och en av många skålar tillsammans med brudparet.


Brudparet fick leka skoleken vilket de klarade bra.


En tjusig bröllopsvals.


De rosa "hjärttårtan" skars upp och jag kan lova att den var lika god som den ser ut!


Sen fortsatte kvällen med massvis av dans... En fantastisk kväll!


Första doppet

Idag var en helledig dag. Den började dåligt med ett dyrt besked angående bilen som behövde en rejäl reparation. Som tur är räddade F min dag och tog mig med till stranden. Det blev en underbart härlig dag under en molnfri himmel och strålande sol. Det slutade till och med med ett snabbt dopp (första för i år) i det 16 grader kalla vattnet. Uppfriskande =)


Annika kände på vattnet i den lilla bäcken i söndags.

Bröllopsfoton: Kyrkan

Kommer under de närmsta dagarna att lägga in lite foton från bröllopet mellan Daniel & Maria den 6 juni i år. jag börjar från början i kyrkan kl 12.30:


Brudgummen anläder med bestman och bruden leds in av sin far.


Cermonin i kyrkan var fin och brudparet oerhört vackert.


Så var de man och hustru. Bröllopets färg: rosa =)

Drömmer mig bort...

Om en vecka har jag semester och planen är en resa tillsammans med V. Det ser dessvärre inte så ljust ut, eftersom vädret varit rent ut sagt katastrofalt här hemma. Charterresorna börjar ta slut och priserna på det som finns kvar skjuter i höjden. Jag hade verkligen behövt komma bort och vila upp mig ordentligt, men det verkar som att jag får nöja mig med att drömma om en solig strand...


Undrar vad Annika drömmer om?


Ett lyckligt par som säkerligen har många gemensamma drömmar.

Foto på heltid

Jag har tagit långledigt från bloggandet några dagar, för att fira midsommar och vila upp mig. Nu är jag tillbaka, piggare än på länge! Nöjd och glad för att bröllopsfotona är färdigredigerade och nu på väg till brudparet per post. Hoppas hoppas hoppas de blir nöjda! Lägger upp foton inom kort!

Dessutom extra nöjd efter en lyckad fotodag med Bella, då Annika ställde upp som skicklig modell. Bra ljus, fin miljö och coola kläder! Även där kommer fler foton inom kort... Svårt att hinna med allt bara, önskar att mitt jobb kunde innebär foto som huvudsyssla istället för fakturor....

Backstage vid dagens fotografering. Bella instruerar Annika.


En av mina favoritbilder på Annika denna sommardag.

Bröllopsfoton


Planen var att fota med Bella idag, men ljuset var konstigt och luften kall så ingen av oss var speciellt motiverade... Blev en fika istället och nu är jag tillbaka hemma för att redigera bröllopsfoton. Det tar tid, men är väldigt kul!

En höstvecka mitt i juni

Inte kan man tro att det är mitten av juni och midsommar nästa helg när man kikar ut genom fönstret... Första glimten av en blå himmel idag, övriga dagar denna veckan har bestått av regn, blåst, kyla och höstkänsla. Tråkigt värre!

Men mycket jobb har klarats av, en och annan fika (som inte är alls lika kul när man inte kan dricka kaffe), spelkväll, filmkväll, ikeabesök och matlagningsdag. Idag blir det en sväng på stan, dax att leta byxor till V. Perfekt att shoppa till någon annan, då jag själv verkligen inte behöver mer kläder men älskar att springa i affärer =)

Igår filmades min magsäck…

Jag genomgick igår en gastroskopiundersökning och fick då en slang nerstoppad i halsen för att undersöka vad som orsakar den magsmärta jag nu plågats av i tre veckor. Det är inte direkt något jag vill göra om, men det gick rätt snabbt och var inte så farligt som jag fasat för. Å andra sidan minns jag nästan ingenting eftersom jag fick lugnande och var minst sagt "groggy" under ett par timmar efteråt. Tur att mamma följde med och såg till att jag kom hem. V räddade senare min enorma hunger (hade inte fått äta på hela dagen) och lagade en god middag till mig.

Bilderna till höger visar min outfit på bröllopet i lördags. De tjusiga lockarna fixades av syrran.

Dessutom goda nyheter; VG på forskningsstudien vilket innebär VG i pskologi =)

En lyckans dag!

Gårdagen innebar massa firande... Inte för att den var Sveriges nationaldag, utan för att brorsan gifte sig med sin Maria!


Dagen hade troligtvis inte kunnat bli mer perfekt. Solen strålade, brudgummen var stilig och bruden bedårande vacker, maten utsökt och stämningen var på topp! Tårar sprutade till höger och vänster vid ett flertal tillfällen under denna minnesvärda dag och bröllopet blev långt ifrån stelt & formellt, utan istället lättsamt men ändå väldigt fint! Många fina tal hölls och mer eller mindre lyckade danser utfördes. Jag tror inte att någon gick missnöjd hem från Strandvillan i Åhus i natt, allra minst brudparet som jag önskar all lycka i framtiden!

Igår premierade jag även som chaufför av cabbe, då jag transporterade brudparet från kyrkan till platsen där jag gjorde min andra premiär; som bröllopsfotograf. Ska sätta mig och inspektera de 480 fotona och hoppas på att den blev en eller annan användbar bild! Fler foton kommer inom kort.

RSS 2.0